Mokiniai ir visas gimnazijos kolektyvas jau nuo gruodžio pradžios pradėjo ruoštis šventiniam laikotarpiui. Technologijų ir dailės mokytoja D. Augustinienė su vyresniųjų klasių mokiniais papuošė gimnazijos langus šventiniais karpiniais. Floristikos būrelio mokiniai su savo vadove mokytoja J. Marcinkonyte dekoravo fojė erdvę žaismingais besmegeniais. IIG klasė su auklėtoja E. Mickeliūniene papuošė pagrindinę gimnazijos eglę. Kalėdinės dekoracijos, kurtos  mokinių ir gimnazijos kolektyvo, apšvietė fojė langus.   

Po visų ruošimosi darbų vyko įvairios veiklos, skirtos šventiniam laikotarpiui. Kiekvieną šventinės savaitės dieną visi norintys buvo kviečiami pasipuošti tos dienos spalvos rūbais. Akcijoje noriai dalyvavo ir mokiniai, ir mokytojai. Savaitė prasidėjo šurmulinga Kalėdine muge, kurią organizavo pradinių klasių mokiniai ir jų mokytojos:  D. Anilionytė, G. Krušinskienė, J. Marcinkonytė, S. Kisielienė, V. Grubienė. Smagų kalėdinį šokį visiems padovanojo pradinių klasių mokiniai, vadovaujami šokių mokytojos J. Preidžiuvienės. Iniciatyvių mokinių klubas „IMK“  kvietė mokinius pertraukų metu pajudėti pagal kalėdinę muziką. Visą šį laikotarpį veikė kalėdinis paštas. O gautus laiškelius  mielai išnešiojo klubo „IMK“ nykštukai. 

Šventinė savaitė baigėsi smagiais, kūrybingais ir originaliais  5-8 klasių ir IG-IVG klasių mokinių pasirodymais karnavale, kurio tema šiemet buvo „Eurovizija“. Po pasirodymų buvo paskelbti nominacijų laimėtojai, o visos klasės apdovanotos saldžiais prizais.  

Gimnazijos bibliotekininkė Edita Jackuvienė