Gegužės 5 dieną Pumpėnų gimnazijos bendruomenė po ketverių metų pertraukos vėl šventė jau tradicija tapusią Mokyklos dieną, skirtą Motinos dienai. Šių metų šventė vainikavo visus mokslo metus trūkusį Pumpėnų mokyklos 160-mečio minėjimą.

Prieš renginį svečiai Pumpėnų miestelio Kultūros namų kieme apžiūrėjo pradinukų piešinių parodą, klasių metinės veiklos pristatymą, pasivaišino kava. Gaila, kad ilgiau užsibūti kieme trukdė oras. Labai smagu, kad į renginį atėjo ne tik gimnazijos mokinių tėveliai ir seneliai, bet ir nemažai Pumpėnų miestelio gyventojų.

Šventės metu koncertavo I-IV klasių mokinukai, vyresniųjų klasių mokinių ansamblis, šokių kolektyvas iš Mikoliškio, kuriame šoka mūsų gimnazijos mokinės. Renginio dalyviai turėjo galimybę išvysti akimirkas iš šių mokslo metų gimnazijos veiklos ir filmuotą Rugsėjo pirmosios šventę, kurios metu apkabinome savo mokyklą, sveikindami ją neeilinio gimtadienio proga.

Renginio pabaigoje mamas ir visus susirinkusius pasveikino gimnazijos direktorius A. Matuzevičius, jo pavaduotoja L. Kvedarienė, Pumpėnų parapijos klebonas Domingo, Pumpėnų seniūnė I. Petrauskaitė, organizacijos „Būk geresnis“ vadovas A. Vareika.

Dėkojame visiems renginio organizatoriams ir gausiems jų padėjėjams. Už geranorišką bendradarbiavimą dėkojame Pumpėnų kultūros namų darbuotojams.

Dalinamės šventės akimirkomis.

filmas1

filmas2